18 Şubat 2012 Cumartesi

PATATES PİZZASI

MALZEMELER

- 1 kg. patates
-3 yemek kaşığı tereyağ
- 3-4 adet sosis
- 1/2 kangal sucuk
- 200 gr. mısır
- 200 gr. bezelye
- 1 su bardağı kadar rendelenmiş kaşar
- Tuz, karabiber
- servis yapmak için ketçap, mayonez
YAPILIŞI

- Patatesleri soyup halka halka doğrayın, tuzlu suda haşlayın.
- Yağı ve kaşarı ilave edip çatalla iyice ezin ve hafif yağlanmış fırın kabına aktarın.
-Üzerine doğranmış sucuk ve sosisleri, mısırı, bezelyeyi serpiştirin.
- tuz ve karabiber ile tatlandırın.
200 derece fırında üstü kızarana kadar pişirin.
- Sıcak olarak ketçap ve mayonezle servis yapın.

AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

bakıp geçme yahu ne düşünüyorsun merak ediyorum
nasıl olmuş iyimi beğendinmi yıkıcı değil yapıcı
yorumlarını bekliyorumm hadiiiiiiiiiiii;))