Ders çalış çalış nereye kadar..
Birde çok şükür halime ama bu bahar yorgunluğu allahın gücüne gitmesin beni bitiriyor.
Sınavlarıma 20 gün kaldı artık ha gayret diyorum yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim
Allahın izniyle bitiririm inşallah bu sene..
gelelim tarifimize nar ekşili ve soğanlı olduğu için lezzeti bambaşka oluyor
denemenizi tavsiye edebileceğim bir tarif buyurun tarifime..
MALZEMELER
3 adet patlıcan
3 adet kabak
3 adet patates
10 adet sivri biber
3 diş sarmısak
2 adet soğan
2 adet domates
2 yemek kaşığı nar ekşisi
YAPILIŞI
Patlıcan, patates ve kabağı küp doğrayıp, biberi ortadan ikiye bölüp kızartıyoruz.
en son patlıcanları kızartıyoruz ki tencerede çok az yağ kalsın.
Soğanları bütün halde dilimleyip altını üstünü çok az kızartıyoruz.
soğanların üzerine rendelediğimiz domatesi, nar ekşisini ve sarmısakları ekleyip
2 dakika karıştıra karıştıra pişirip bu karışımı kızartmamızın üzerine döküyoruz
AFİYET OLSUNN..
iyi ki tokum ,görüntü al beni diyoru,ellerine sağılık.
YanıtlaSilteşekkür ederim;))
SilSebze kızartmalarının sosu gerçekten soğan ile daha da lezzetleniyor fakat nar ekşisini hiç denememiştim iyi fikir olmuş:)ellerine sağlık canım sunum süper gözüküyor.
YanıtlaSilmutlu hafta sonları dilerim...
hayırlı cumalar..
Silnar ekşisi gerçekten çok yakışıyor soğanın o sasılığını tamamen alıyor
denemenizi tavsiye ederimm..
Merhaba Gözde...:)akşam yemeğini yediğim bu saatlerde,tok olmama rağmen nar ekşili kızartma çok iştah açıcı gözüküyor...Ellerine sağlık...
SilBirde sana sormak istediğim birşey var...Ben yeni blog oluşturdum...Ama eksiklerim var.sitemde sende olduğu gibi kategoriler bölümü oluşturmak istiyorum nasıl yapabilirim...Bana yardımcı olurmusun:)
şimdiden teşekkürederimmm::)
adaşım merhaba;)
Silçook teşekkür ederim güzel yorumun için..
blogun hayırlı olsun inşallah güzelim;))
tabi yardımcı olurum hemen altta aşamalarını yazayım sen ne istersen verdiğim yerden bakar eklersin bloguna;)
sevgiler..
üstte tasarım yazıyor ona tıkla gadget ekle diyor
Silona tıkla sol yanında temel nitelikli falan yazıyor ordan ne eklemek istiyorsan nereye koymak istiyorsan yapabilirsin
biraz karışık gibi gelebilir ama girince ne kadar kolay olduğunu anlıcaksın güzelim sormak istediğin birşey olursa çekinme;)
Gözde cim çok teşekkürederim...ordan eklediğim kısımlar oldu...Ancak ben kategoriler kısmını oluşturmak istiyorum..(zeytinyağlıhamur işleri v.s);Net nasıl yapmam gerektiği ile ilgili yardıcı olurmusun...Epey uğraştım ama yapamdım...:)))))))
Sil1) tasarıma gir
Sil2)nevbar altında etiketler ve onun altında sağ tarafta gadget ekle diyor
onun altında senin eklediklerin ve kategoriler yazması lazım
3) kategorilerin altında düzenle diyor ona tıkla
4) başlık diyor ona tıkla kategoriler yaz
5) altında yeni site url si diyor sitenin url sini yaz
yani http:// die başlayan blogspot.com ile biten
6) yeni site adına ne yazcaksan yaz mesela hamur işleri falan filan
kaç kategori istiyorsan hepsini tek tek bu şekilde eklicen hemen yap
güzelim birazdan çıkçam netten tekrar sorarsın ya da başarırsan oldu fln die yaz bana bekliyorum;)
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Ahhhhh Gözde cim selam verdin borçlu çıktın:)Önce ilgilendiğin için çok teşekkürederim.Ama dediğin kısımda kategoriler yazan bi kısım yok...Ben senin mailine şifremi atsam sen yaparmısın...:)fazla abarttım galiba..:)iyi geceler..:)
SilCanım iadeyi ziyarete geldim nar ekşisini çok kullanırım ellerine sağlık sevgiler.
YanıtlaSilhoşgeldin..
Silnar ekşili kızartmayı denemeni tavsiye ediyorum ozaman;)
sevgiler..
ınanılmaz tok olmama ragmen cok ıstedı cnm :)
YanıtlaSilbu arada blogumda 3 kısıye kendı numaralarında cok şık ayakkabılar hedıye edıyorum beklerım :)
http://zeysfashionroom.blogspot.com/2012/05/dikkat-hediye-varrrrr-giveaway.htm
sağol canım ama koşulları bana uymuyor twitter facebook kullanmıyorum
Silsevgiler
değişik bir kızartma olmuş.ellerine sağlık.denemek lazım evde nar ekşisi varken...
YanıtlaSilsağol fundacığım kesinlikle denenmesi gereken bir lezzet;)
Silsevgiler..
ellerine sağlı çok güzel görünüyo:))canm ödülün var benm bloğa buyur:)
YanıtlaSilgeliyorummmmm;)))))
SilDeğerli arkadaşım,ellerinize sağlık narekşili kızartma memleketim iskenderunun yöresel vazgeçilmez lezzetlerindendir, ben ek olarak karnıbaharı hafif haşlayıp kızartıp kızartmaya eklemenizi tavsiye edebilirim çok nefis oluyor.Selamlar.
YanıtlaSilgüzel yorumun için teşekkürler arkadaşım tavsiyenizi uygulayacağım;)
Silsevgiler
yazın favorı yemeklerımden ama nar ekşili ilk kez duydum,deneyeceğim
YanıtlaSilellerine sağlık...
nar ekşisi hee ilgnçmiş valla. hemen not alıoyorum bunu en kısa zamanda denenmek üzere!
YanıtlaSil