MALZEMELER
2 paket botibor biskuvi
Yarim su bardagi sut
3-4 yemek kasigi seker
2 tepeleme corba kasigi kakao
Yarim paket tereyagi (125 gr.)
YAPILISI
Biskuvileri derince bir kapta iyice ufalayın. Bir tencereye tereyagini koyun ve eritin. Icine sutu ve sekeri ekleyin. Seker eriyince kakaoyu ekleyin ve kakao cozulunce bu karisimi kirikladiginiz biskuvilerin uzerine dokup, kasik yardimiyla karistirin. Karisim ilinınca iyice yogurun ve aluminyum folyoya dokup, ucgen sekli verip, sarin. Bir gece buzlukta dinlendirdikten sonra, dilimleyerek servis yapin
AFİYET OLSUN..
Bu benim oğlumun tatlısı hep bunu ister benden aynen böyle yapıyorum sizinki gibi,yumurta koymuyorum.Bazı tariflerde yumurta var sizinki de çok çok nefis duruyor
YanıtlaSilevet bunu yumurtalı yapanlar bildiğiniz ıslak kekin fırından çıkınca üzerine bir sos konuyor ya işte o tarifi yapıp mozaik pasta diyorlar;) bence asıl bu şekilde olmalı aynı fikirdeyim sizinle;)
YanıtlaSil