MALZEMELER
- Çeyrek demet dereotu
- 2 adet tavuk göğsü
- 1 adet sogan( blenderdan püre gibi çekin)
- 1 dilim çekilmiş ekmek
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kimyon, kırmızı biber ve birazda karabiber
- 2 yemek kaşığı sıvıyağ
HAZIRLANIŞI
Tavuk göğsünü doğrayıcıda kıyma gibi olana kadar doğrayalım.
Yaptığımız kıymaya tüm malzemeyi ekleyip iyice yoğuralım.
Şekil verip kızgın yağda yada ızgarada pişirelim.
İsterseniz malzemeleri iki katına çıkarıp buzluğada sonra pişirmek için koyabilirsiniz
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
bakıp geçme yahu ne düşünüyorsun merak ediyorum
nasıl olmuş iyimi beğendinmi yıkıcı değil yapıcı
yorumlarını bekliyorumm hadiiiiiiiiiiii;))