18 Şubat 2012 Cumartesi

TAVUK KÖFTESİ

 


MALZEMELER
- Çeyrek demet dereotu
- 2 adet tavuk göğsü
- 1 adet sogan( blenderdan püre gibi çekin)
- 1 dilim çekilmiş ekmek
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kimyon, kırmızı biber ve birazda karabiber
- 2 yemek kaşığı sıvıyağ

HAZIRLANIŞI

Tavuk göğsünü doğrayıcıda kıyma gibi olana kadar doğrayalım.
Yaptığımız kıymaya tüm malzemeyi ekleyip iyice yoğuralım.
Şekil verip kızgın yağda yada ızgarada pişirelim.
İsterseniz malzemeleri iki katına çıkarıp buzluğada sonra pişirmek için koyabilirsiniz

AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

bakıp geçme yahu ne düşünüyorsun merak ediyorum
nasıl olmuş iyimi beğendinmi yıkıcı değil yapıcı
yorumlarını bekliyorumm hadiiiiiiiiiiii;))