18 Şubat 2012 Cumartesi

ISPANAKLI İRMİK TATLISI

MALZEMELER
-10 yaprak ıspanak
-1 su bardağı su
- 4 su bardağı süt
- 9 yemek kaşığı irmik
-8 yemek kaşığı şeker
-1 paket vanilin
- 1 paket hindistan cevizli puding
HAZIRLANIŞI
Ispanak yapraklarımızı 1 su b. su ile rondodan geçiriyoruz.
Ardından; Sütün içine ıspanak suyumuzu, irmiği, sütü, şekeri ilave edip koyulaşana dek pişiriyoruz.
Son olarak vanilin koyup, su ile ıslatılmış kare borcama dökelim
Üzeri biraz soğuyunca pudingimizi süt ile pişirip üzerine döküyoruz

AFİYET OLSUN..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

bakıp geçme yahu ne düşünüyorsun merak ediyorum
nasıl olmuş iyimi beğendinmi yıkıcı değil yapıcı
yorumlarını bekliyorumm hadiiiiiiiiiiii;))