23 Ocak 2013 Çarşamba

GÜNLERDEN MAKARNAA

Bugünü kemeraltında geçirince akşama yemek menümüze düşen
bu güzel makarna oldu seve seve yedik yemek seçme huyumuz yok çok şükür
haşlayıp süzdükten sonra birde tereyağ ile pişirince ohh miss



Sevgiyle kalınn..

22 yorum:

  1. olsun.sadece makarna da olsa,eşinle beraber o yemeği yerken lezzet alıyorsan gerisi boş zaten.kandilini kutlarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım
      amin inşallahh kandiliniz kutlu olsun

      Sil
  2. sade tereyağlı makarnayı bende çok severim :))
    afiyetler olsun canım...

    bugün biraz daha iyiyim :))
    çok şükür...
    aman kendine dikkat et...
    bu aralar salgın varmış :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aman valla dikkat et kendine canım
      sağol canım valla çok güzeldi
      dikkat ediyorum bende

      Sil
  3. Tereyağ ne harika bir nimettir :) Herşey nefis oluyor onunla :)
    Ellerine sağlık canım, afiyet, bal, şeker olsun! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle gerçekten canım
      çok teşekkürler kandilin mübarek olsun

      Sil
  4. Tereyağlı,nefis olur.Ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım buarada aramıza hoşgeldin
      özlettin ama bak kendini;)

      Sil
  5. ellerine sağılık tatlım,ama lor peynir de sepele ,süper oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım
      hiç aklıma gelmedi birdahaki sefere;)

      Sil
  6. Tatlım seni mimlediiim:):)


    http://photoandfashion-diy.blogspot.com/2013/01/mimlendim.html

    YanıtlaSil
  7. Makarnayı hayatta yiyemem sadece terayağ ile :( Benim damak tadıma göre makarna ya sade olmalı haşlanırken bile yağ olmadan ya da bol soslu ama kıyma ya da et olmadan içinde:) Hatta sulu da severim ben makarnayı böyle saçma sapan zevklerim vardır benim:):):):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben hertürlü severim
      yemek pek seçmem
      ama senin zevklerinde çok güzel tatlım
      kendine haksızlık etme sulu makarnayı bende çok severek yerim;)

      Sil
  8. BİR OYUNA DAVETLİSİNİZ, SAYFAMA BEKLERİM

    YanıtlaSil
  9. tereyağ mı deddin ... yenmezmi o makarna dibi görülene kadar doyulmaz asıl :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle ama fazla kaçırmamak lazım;))
      yapabilirsek;)

      Sil
  10. Merhaba.. Programı izleyip bloğuma ziyarete geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Çok sağolun :) Serap, Lezzetli Somunlar

    YanıtlaSil
  11. Ohhhh afiyet olsun
    günleden makarna ha :)) çok hoşş
    bizde çok severiz makarnayı kemerlatında insan vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor ve tabi birazda yorucu oluyor ...
    Ellerine sağlık afiyetler olsun...
    Bu arada gelelim soruna canım ekmeğin sütü 1 + yarım bardak ama sen yinede azar azar ekle bazen unun cinsinden dolayı biraz daha az veya çok süt alabilir ,mayana dikkat et taze olmalı, süt sıcak olmasın mayayı bozar gayet ılık olmalı, hamurun mayalandığı ortam serin olmamalı fırına gelince benim fırınım öyle kaliteli bir fırın değil mini fırından biraz büyük ve fanlı alt üst pişiriyorum..
    Hadi bakalım ekmeğini görmek için sabırsızlanıyorum yarın yokum ama cumartesi en geç pazar bilemedin pazartesi en kötü ihtimal salı ekmeğin kokusunu alalım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok teşekkürler aynen senin tarif ile yapıp
      yayıcam bu güzel tarifini inşallah seninki gibi olur
      valla çok istiyorum
      çok açıklayıcı olmuş gerçekten birebir uygulucam
      kokusu gelirmiki?;)

      Sil

bakıp geçme yahu ne düşünüyorsun merak ediyorum
nasıl olmuş iyimi beğendinmi yıkıcı değil yapıcı
yorumlarını bekliyorumm hadiiiiiiiiiiii;))