19 Haziran 2012 Salı

TEREYAĞDA SARMISAK

Mangalda balığın yanında olmazsa olmazımız tereyağında sarmısaktır.
Deneyenler bilir inanılmaz lezZetli bir mezedir bilmeyenler için söylüyorum buyurun tarifime..

MALZEMELER
100 gr tereyağ
25-30 diş sarmısak
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı pul biber
tuz

YAPILIŞI
Tenceremize ayıkladığımız sarmısakları, sıvıyağ ve tereyağını koyup pişirmeye başlayalım
5 dakika pişirdikten sonra pul biber ve tuzunu ilave edip pembeleşinceye kadar pişirip
servis yapalım.

AFİYET OLSUNN..

7 yorum:

  1. sarımsağı çok kullanırız ama bu meze tarifini ilk kez görüyorum en kısa zamanda denicem..

    YanıtlaSil
  2. değişik bir tarif olmuş...
    canım ellerine sağlık...
    kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol güzelim
      nefis bir meze kendileri
      tavsiye ediyorum herkese

      Sil
  3. ben de ilk defa duydum kuzu!yapıcam ama:)))

    YanıtlaSil
  4. bizde bu tarifi aynı şekilde rendeleyerek yapıyoruz

    YanıtlaSil

bakıp geçme yahu ne düşünüyorsun merak ediyorum
nasıl olmuş iyimi beğendinmi yıkıcı değil yapıcı
yorumlarını bekliyorumm hadiiiiiiiiiiii;))