Mangalda balığın yanında olmazsa olmazımız tereyağında sarmısaktır.
Deneyenler bilir inanılmaz lezZetli bir mezedir bilmeyenler için söylüyorum buyurun tarifime..
MALZEMELER
100 gr tereyağ
25-30 diş sarmısak
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı pul biber
tuz
YAPILIŞI
Tenceremize ayıkladığımız sarmısakları, sıvıyağ ve tereyağını koyup pişirmeye başlayalım
5 dakika pişirdikten sonra pul biber ve tuzunu ilave edip pembeleşinceye kadar pişirip
servis yapalım.
AFİYET OLSUNN..
sarımsağı çok kullanırız ama bu meze tarifini ilk kez görüyorum en kısa zamanda denicem..
YanıtlaSildenemeni öneririmm;)
Sildeğişik bir tarif olmuş...
YanıtlaSilcanım ellerine sağlık...
kocaman sevgiler...
saol güzelim
Silnefis bir meze kendileri
tavsiye ediyorum herkese
ben de ilk defa duydum kuzu!yapıcam ama:)))
YanıtlaSilyap tatlım yapınca bana yorumunu yaz
Silsevgiler;)
bizde bu tarifi aynı şekilde rendeleyerek yapıyoruz
YanıtlaSil