20 Haziran 2012 Çarşamba

ÇITIR BALIK YUMURTASI

Balık yumurtasının tam zamanıymış bende çok severim..
Zaten nerde değişik tatlar ben orda;)
Çok lezzetli fakat çok kalorili oluyor bilgilerinize sunulur
Yapılışı çok basit balık yumurtalarını iyice yıkayıp 1 saat kadar süzgüde bırakıyoruz.
Kızgın yağda un' a bulayıp çıtır çıtır olana kadar kızartıyoruz.

AFİYET OLSUN..

4 yorum:

  1. Ellerıne saglık canım.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. oooh miis gibi....
    balık yumurtası çok faydalıdır canım...
    afiye şeker bal olsun...
    kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla çok severek yeriz fakat biraz ağır oluyor işte bizde gençken ne yesek kar deyip kararında yiyoruz;))

      Sil

bakıp geçme yahu ne düşünüyorsun merak ediyorum
nasıl olmuş iyimi beğendinmi yıkıcı değil yapıcı
yorumlarını bekliyorumm hadiiiiiiiiiiii;))