MALZEMELER
yarım kilo kuzu kuşbaşı
3 adet küp doğranmış patates
1 tatlı kaşığı hardal
1 yemek kaşığı salça
tuz, karabiber, kırmızı biber, kekik kimyon
yağlı kağıt, aliminyum folyo
YAPILIŞI
Düdüklü tencerede kuşbaşı az yağlı eti yarım saat haşlayalım.
Sıvıyağda 1 kaşık salçamızı haşlanan et ve küp doğranmış patateslerle kavuralım.
10 dakika iyice kavrulduktan sonra ocağı kapatıp hardalı ve baharatları ekleyelim.
Malzemeleri ilk önce yağlı kağıda sonrada folyoya sarıp 180 derece fırında yarım saat pişirelim.
AFİYET OLSUNN..
aaaa o tabaktan bende de var :))
YanıtlaSilcanım yemeğin harika görünüyor...
ellerine sağlık...
ama bir önerim var,ama tabiki yinede senin tercihin...
yemek tabağını beyaz kullanırsan en azından sunum yaparken yemek daha belirgin ve daha şık görünecek...
kocaman sevgiler canım...
sağol güzelim..
Sildün bu tabağa koymuş bulundum bu arada en sevdiğim tabaktır kendileri rengi görünmesede pembiş pembiş sonradan fark ettim ii durmadığını ama
oldu bi kere;))
evet aslında bu tabak çok güzeldir...
YanıtlaSilbende de aynıısı olduğu için çok severim kendilerini...
tabiki renginden ötürü :))
kocaman sevgiler canım...
aynen canım bulursam 1 takım daha alcam
Silkemeraltına inmek lazım
sevgiler güzelim;)