14 Haziran 2012 Perşembe

BUĞU KEBABI

MALZEMELER
yarım kilo kuzu kuşbaşı
3 adet küp doğranmış patates
1 tatlı kaşığı hardal
1 yemek kaşığı salça
tuz, karabiber, kırmızı biber, kekik kimyon
yağlı kağıt, aliminyum folyo

YAPILIŞI
Düdüklü tencerede kuşbaşı az yağlı eti yarım saat haşlayalım.
Sıvıyağda 1 kaşık salçamızı  haşlanan et ve küp doğranmış patateslerle kavuralım.
10 dakika iyice kavrulduktan sonra ocağı kapatıp hardalı ve baharatları ekleyelim.
Malzemeleri ilk önce yağlı kağıda sonrada folyoya sarıp 180 derece fırında yarım saat pişirelim.

AFİYET OLSUNN..

4 yorum:

  1. aaaa o tabaktan bende de var :))
    canım yemeğin harika görünüyor...
    ellerine sağlık...
    ama bir önerim var,ama tabiki yinede senin tercihin...
    yemek tabağını beyaz kullanırsan en azından sunum yaparken yemek daha belirgin ve daha şık görünecek...

    kocaman sevgiler canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol güzelim..
      dün bu tabağa koymuş bulundum bu arada en sevdiğim tabaktır kendileri rengi görünmesede pembiş pembiş sonradan fark ettim ii durmadığını ama
      oldu bi kere;))

      Sil
  2. evet aslında bu tabak çok güzeldir...
    bende de aynıısı olduğu için çok severim kendilerini...
    tabiki renginden ötürü :))
    kocaman sevgiler canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım bulursam 1 takım daha alcam
      kemeraltına inmek lazım
      sevgiler güzelim;)

      Sil

bakıp geçme yahu ne düşünüyorsun merak ediyorum
nasıl olmuş iyimi beğendinmi yıkıcı değil yapıcı
yorumlarını bekliyorumm hadiiiiiiiiiiii;))