Etiketler
- #1öğünlezzet (1)
- #fikrimuhim #nescafetr #nescafe #evinicafeçevir (1)
- #fikrimühim (2)
- #herbalife (1)
- #zayıflamak (1)
- #zayıflatankarışım (1)
- HAMURİŞİ (30)
- HİKAYELER (4)
- KADINCA (1)
- parodontaxturkiye (1)
- ŞİİR (3)
- TATLILAR (55)
- YEMEK TARİFLERİ (83)
11 Haziran 2013 Salı
JÜLYEN TAVUK
MALZEMELER
2 adet tavuk göğsü
Yarım kilo kültür mantarı
3 adet çarliston biber
1 adet soğan
SOSU İÇİN
2 yemek kaşığı soya sosu
kekik, tuz, karabiber
2 diş sarmısak
1 yemek kaşığı eritilmiş kaymak
YAPILIŞI
Malzemelerimizi jülyen doğruyoruz
Sosumuzu hazırlayıp tavuklarımızı 2 saat sosta DOLAPTA bekletiyoruz
tavamıza yarım çay bardağından daha az yağ koyup kızdırıyoruz
İlk önce tavuklarımızı sonra soğan ve diğer malzemeleri ekleyip
Yaklaşık 15- 20 dakika kavuruyoruz
İçinde kaymak olduğu için servisi bekletmeden yapıyoruz
AFİYET OLSUNN..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
en sevdiğim yemeklerden birini yapmışsın :)
YanıtlaSilellerine sağlık...
öylemi çok memnun oldum;)
SilHarika olmus ellerine sağlık canım :)
YanıtlaSilsağol canım;)
Silbencede nefisss olmuş... emeklerine sağlık...
YanıtlaSilsevgilerimle...
teşekkürler
Silsevgiler..