11 Haziran 2013 Salı

JÜLYEN TAVUK


MALZEMELER

2 adet tavuk göğsü
Yarım kilo kültür mantarı
3 adet çarliston biber
1 adet soğan

SOSU İÇİN

2 yemek kaşığı soya sosu
kekik, tuz, karabiber
2 diş sarmısak
1 yemek kaşığı eritilmiş kaymak

YAPILIŞI
Malzemelerimizi jülyen doğruyoruz
Sosumuzu hazırlayıp tavuklarımızı 2 saat sosta DOLAPTA bekletiyoruz
tavamıza yarım çay bardağından daha az yağ koyup kızdırıyoruz
İlk önce tavuklarımızı sonra soğan ve diğer malzemeleri ekleyip
Yaklaşık 15- 20 dakika kavuruyoruz
İçinde kaymak olduğu için servisi bekletmeden yapıyoruz

AFİYET OLSUNN..

6 yorum:

bakıp geçme yahu ne düşünüyorsun merak ediyorum
nasıl olmuş iyimi beğendinmi yıkıcı değil yapıcı
yorumlarını bekliyorumm hadiiiiiiiiiiii;))