Kebap tariflerimize kaldığımız yerden devamm sevgili bloggerlar
yazlıkta olunur mangal yakılırda kebep yapılmazmı valla sizi bilmem ama
benim olduğum yerde muhakkak yapılır buyurun tarifime
MALZEMELER
1 kilo dana kıyma
200 gr zırhta çekilmiş kuyruk yağ
2 yemek kaşığı tuz
2 yemek kaşığı acı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
YAPILIŞI
Kıymamızı zırhta çekilmiş kuyruk yağı ve 1 kaşık tuz ile yarım saat yoğurup
buzdolabında 2 saat dinlendirelim.
2 saat sonra karabiber pul biber ve 1 kaşık tuz koyup tekrar yarım saat yoğurup 1 saat
daha buzdolabında dinlendirip şişlerimize geçirelim
mangalımızın üzerinde hafif ateşte ağır ağır pişirelimm.
AFİYET OLSUNN..
kız mangal yaptın da beni niye çağırdadın :)))
YanıtlaSilçok severim...
emeği geçen herkesin ellerine sağlık....
sevgiler tatlım...
kıyamam yavrum çok uzaktasın
YanıtlaSilnasıl olcak bu iş
sağol tatlımm sevgiler;))
kargoyla yolla banane banane :))
YanıtlaSilben evde ısıtırım :)))
öptüm canım...
Çok nefis gözüküyor Adana'mın kebabı..Afiyet olsun sizlere ellerinize sağlık :)
YanıtlaSilsağol tatlımm
Silgüzelde işte bol bol kalori ama olsun;))
bu güzel tad için değer..